Acasă ACTUALITATE VIDEO – Al Treilea Razboi Mondial: Una dintre cele mai antrenate armate...

VIDEO – Al Treilea Razboi Mondial: Una dintre cele mai antrenate armate DIN LUME a pus piciorul in Siria, sosind de peste oceanul Atlantic!

21

In aceeasi zi in care Iranul si-a trimis armata in Siria si Cuba a trimis, de dincolo de Atlantic, trupe importante in razboi. Numarul natiunilor implicate in razboiul din Siria creste de la o zi la alta.

Surse militare susțin că aceștia acționează în acest moment ca și consilieri militari pentru armata siriană loială președintelui Bashar Al-Assad. Ei ar putea ajuta la antrenarea soldaților pentru noile materiale militare furnizate de armata rusă.

Gen. Leopoldo Cintra Frias, șef al Forțelor armate cubaneze ar fi vizitat recent Siria în fruntea unei delegații militare potrivit informațiilor Institutului pentru Studii cubaneze cu sediul la Miami/SUA, scrie stiripesurse.ro.

Miercuri, un oficial american a confirmat pentru Fox News că forțele paramilitare și speciale cubaneze acționează deja pe teren în Siria, citând dovezi din rapoartele de informații. Oficialul, care a vorbit cu condiția anonimatului, a declarat că trupele cubaneze ar fi fost de formate în Rusia și se pare că au ajuns în Siria cu avioane rusești.


Citeste si:

Al TREILEA RAZBOI MONDIAL in desfasurare! Un nou stat trimite TRUPE si ARMAMENT in Siria!

Similitudini INCREDIBILE intre situatia din Siria si cel de-al Doilea Razboi Mondial!


Un ofițer militar arab din cadrul aeroportului din Damasc a relatat că a văzut personal două avioane militare rusești cu militari și personal auxiliar cubanez la bord. I s-a spus că e vorba de experți militari în tehnica militară rusă, potrivit lui Jaime Suchlicki, director al Institutului de la Miami.

„Nu mă surprinde”, a declarat Suchlicki pentru FoxNews.com, menționând lunga istorie a Rusiei de furnizarea de echipamente militare în Cuba, precum și asistență Cubei în operațiunile conduse de sovietic din Africa anii 1970.

„Ei au o relație foarte strânsă”, a spus Suchlicki. „Rușii au format cubanezii de ani de zile și le furnizează cu tot felul de echipamente militare.”

Potrivit experților militari (site-ul globalfirepower.com) armata cubaneză e una din cele mai intrenate din lume, chiar dacă efectivele ei nu sunt foarte mari.


 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos