11.1 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO INCREDIBIL! O balena care se sufoca, din cauza unor pungi de...

VIDEO INCREDIBIL! O balena care se sufoca, din cauza unor pungi de plastic, vine si cere ajutorul oamenilor!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Toata lumea a ramas socata cand au vazut uriasa balena care vine incet spre oameni si parca cere ajutorul, scrie evz.ro.

Doi tineri pescari au reuşit să facă un selfie incredibil cu o balena care venise să le ceară ajutor. Disperată, giganta creatură marină, care avea gura blocată de pungi de plastic, a căutat instinctiv o cale de salvare.

Balena prietenoasă s-a apropiat de bărcile pescarilor din Sydney şi le-a arătat cum a putut mai bine ce anume o supără. Şi chiar dacă n-a vorbit, s-a făcut destul de bine înţeasă, tinerii reuşind să îi elibereze în cele din urmă botul de pungile de plastic şi de resturile de plasă de pescuit care o incomodau.

Michael Riggio, de 17 ani a imortalizat momentul, iar Ivan Iskenderian s-a întins peste barca pentru a ajuta balena, relatează Daily Mail.


Citeste si:

 

Top ZECE lucruri interesante cu care poti impresiona pe oricine

VIDEO Dovada INCONTESTABILA ca si animalele au amintiri!


 

„A fost ireal, nu ne-am putut crede ochilor”, a povesti Ivan.

Şi alţi pescari care se aflau în apropiere au fost martori la momentul memorabil şi şi-au exprimat încântrea de a fi fost atât de aproape de balenă.

După ce gunoiul i-a fost scos din gură, creatura a înotat în larg dând sugestiv din aripi, parcă spunând „mulţumesc”, au mai povestit tinerii.

 

Ultimele stiri