18.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024
AcasăMondenVIDEO - Razboi civil la Antene! Mircea Badea si Radu Tudor IN...

VIDEO – Razboi civil la Antene! Mircea Badea si Radu Tudor IN CONFLICT DESCHIS!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Fiul lui Buzatu la Antena3: „M-a socat suma de bani uriasa, monstruoasa”

Fiul presedintelui Consiliului Judetean Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat...

Soldatii rusi povestesc cu nonsalanta despre uciderea civililor nevinovati

Serviciul de informații externe al Germaniei a declarat miercuri...
Cazul „Victor Ponta-Sebastian Ghiţă”, în care procurorii DNA îl acuză pe fostul premier de spălare de bani a încins spiritele chiar şi între colegi. Totul s-a inflamat chiar la Antena 3. Protagoniştii sunt Mircea Badea şi Radu Tudor.

Cunoscut ca fiind un adversar înverşunat al lui Cătălin Tolontan de la Gazeta Sporturilor, Badea s-a aprins, în direct. Radu Tudor îl avusese invitat prin telefon pe Tolontan în emisiunea sa şi motivul discuţiei era Victor Ponta. Pe Badea l-a deranjat rău faptul că Radu Tudor a spus că Tolontan a fost primul care a scris şi a vorbit despre presiunile DNA şi despre faptul că dosarul lui Ponta ar fi „subţire”. Numai că Badea a analizat cazul cu o seară înainte, lucru ce i-a scăpat lui Radu Tudor și l-a supărat pe realizatorul emisiunii ”În gura presei”.

„După cum ştiţi, s-a întâmplat noul dosar cu Ponta, cu Ghiţă cu Blair. Azi s-a discutat despre comunicatul DNA. Chiar şi susţinătorii frenetici ai DNA au avut semne de întrebare. SRI a spus pe surse că nu are niciun amestec în dosarul nou al lui Ponta. Unii ar putea spune că s-a ruptlanţul de iubire între SRI şi DNA. Ei erau suporterii DNA pentru că erau cu jumătatea importantă a binomului. Acum jumătăţile vor să iau pauză şi se împart susţinătorii. M-am uitat la Antena 3 şi am văzut multe secvenţe tari cu Tolontan. El a fost azi la Antena 3 şi în culcare şi în sculare şi de trei ori între mese. A intrat la Antena 3 să ne spună ceva care ne luminează. A scris pe blog că DNA nu are mandat să ne predea democraţia. S-a indignat pe blog.”, a spus Tolontan.

Mircea Badea abordase subiectul cazului Ponta și în emisiunea ”Esențial”, ce se difuzează de la ora 14 la ora 16. „Domnul Radu Tudor a spus, în direct, în prime-time la Antena 3 că în afară de Cătălin Tolontan şi de Şerban Nicolae nu a mai reacţionat nimeni în spaţiul public cu privire la comunicatul DNA? A zis Tolontan şi ne călăuzim în spatele lui. Cum a fost Tolontan şingurul care a reacţionat la comunicatul DNA? Eu cu şase ore înainte să scrie Tolontan pe blog am comentat eu aici la emisiune. Îmi cer scuze că incomodez aici, dar ce să fac, asta e cronologia.”, a tunat Badea la Antena 3.

Badea l-a atacat pe Radu Tudor chiar dacă nu i-a pronunţat numele direct.

„Unii de la Antena 3 îşi iau lumină de la Tolontan. Ne-a arătat nouă propagandiştilor ce face DNA-ul. Acum stăm cu gura căscată să ne picure Tolontan din înţelepciunea lui combativă. Asta e foarte tare. Eu îmi cer scuze pentru ce am spus în seara asta. Nu îmi doream să stric petrecerea. Când am început la Antena 3 eram doi oameni. Hai trei cu Jay Leno. L-au scos după post că nu făcea audienţă. Făcea Badea însă mai multă audienţă. L-au scos pe Leno şi m-au băgat pe mine. „, a mai spus Badea.

Toate replicile lui Badea pot fi vizionate în clipul de mai jos.

Ultimele stiri