Acasă ACTUALITATE Voi ce cautati la proteste daca PSD v-a marit pensia?! Raspunsul acestor...

Voi ce cautati la proteste daca PSD v-a marit pensia?! Raspunsul acestor doua pensionare ar trebui CUNOSCUT de orice roman!

579

Protestele care au scos in strada sute de mii de romani au o motivatie mult mai profunda decat cred politicienii. Spre exemplu, doua pensionare din Timisoara, care au iesit la protestele impotriva Guvernului Grindeanu-Dragnea, au devenit cunoscute in toata tara dupa ce au oferit un raspuns simplu si clar la intrebarea „Ce nautati aici? PSD-ul v-a marit pensia”.

„Stima si respect doamnelor…. stiti ce le-am spus: Ce cautati aici?PSD-ul vi-a marit pensia…la care doamnele au spus: „Scumpilor!voi ne dati pensia,nu PSD sau alt Partid”….”, a scris un tanar timisoarean pe Facebook.

Postarea tanarului a fost distribuita pe retelele de socializare de peste 3.000 de romani, scrie site-ul romani-buni.info.

Zeci de mii de timisoreni au iesit, in fiecare seara din ultima saptamana, sa protesteze fata de ordonanta de modificare a legislatiei penale. Ei au cerut insisitent sanctionarea celor care „au furat noaptea, ca hotii”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos