Acasă Stirea zilei Zdob si Zdub sarbatoresc 18 ani de activitate

Zdob si Zdub sarbatoresc 18 ani de activitate

27

zdob-si-zdubTrupa Zdob si Zdub va sustine un concert exploziv vinerea viitoare, pe 12 aprilie, intr-un club din Bucuresti. In cadrul evenimentului, cei sase moldoveni vor lansa „Basta Mafia”, cel de-al saptelea album din cariera muzicala a trupei.

Artistii au lucrat timp de aproape doi ani la acest nou album, care marcheaza majoratul formatiei, adica 18 ani de activitate. Pe albumul “Basta Mafia” este inclus si single-ul “Moldovenii s-au nascut”, lansat in Romania la sfarsitul lunii ianuarie, care se bucura deja de popularitate in randul publicului. Mai mult decat atat, noul material discografic este promovat printr-un turneu in Romania.

“Ideea unui nou album ne-a venit foarte natural. Nu de alta, dar intotdeauna suntem pe drum, traversand orase, tari, cu alte cuvinte Gypsy Life, ca intr-una din piesele noastre”, a explicat Roman Iagupov, solistul trupei.

“Basta Mafia”, lansat in Romania impreuna cu MediaPro Music, contine 13 piese, printre care Dunarea, Langa Codrii de Arama, Om cu Inima de Lemn, So Lucky si doua bonus tracks.

“Albumul are piese ce pot fi cu usurinta interpretate doar cu o chitara acustica, un lucru absolut nou pentru noi, avand in vedere ca inainte muzica noastra se baza pe riffuri de chitara, bass si sectiuni de ritm”, a spus Mihai Gincu.

“Basta Mafia” a fost realizat in conditii de exceptie, fiind inregistrat atat in Chisinau, dar si in Germania.

“Ne-a fost greu sa scoatem la capat acest album, sa fim pe deplin multumiti de rezultatul final: lucram la Chisinau, traiam la Berlin, inregistram, reinregistram, adaugam, stergem, de altfel, ca orice artist”, a mai spus Roman.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos