Acasă Dezvoltare personala Zece ponturi pentru o viata mai fericita

Zece ponturi pentru o viata mai fericita

117

Cu totii ne dorim sa devenim persoane mai bune, dar putini dintre noi nu stim cum sa punem acest lucru in practica. Iata zece ponturi, in aparenta foarte simple, dar in profunzimea lor foarte eficiente, care te vor ajuta sa devii acea persoana care iti doresti sa fii, potrivit spiritualboosters.com:

10. Yoga sau meditatie

meditating2

Aceste doua tehnici te aduc in contact cu momentul prezent, singurul loc unde exista viata. Creza-ti un obicei din a practica una dintre aceste doua tehnici si vei beneficia de o alta stare de spirit, fericire si pace interioara. Cu ceva timp in urma am scris un articol despre beneficiile meditatiei, daca te-am facut curios, sunt sigur ca o sa te ajute.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos

1 COMENTARIU

  1. Sa treci prin viata…bucurandu-te de fiecare moment…chiar ”creandu-ti”singur motive de bucurie din absolut”orice”…fara sa ai prea multe”pretentii”si nici sentimente negative pentru absolut”nimic”in viata…ACEASTA ESTE CHEIA FERICIRII…CARE E LA INDEMANA TUTUROR!!! TOTUL E SA TE ROGI SI SA MULTUMESTI DIVINITATII CARE TI-A DAT PUTEREA SI PACEA INTERIOARA PENTRU A FI ASTFEL….Din pacate….noi,oamenii…ajungem la aceasta”intelepciune”…dupa ce am fost”loviti”intr-un fel sau altul de”soarta”….Dar…tot e bine macar intr-un”final”…sa constientizam asta…