Acasă Social ZIUA JANDARMERIEI! Radu Stroe: Aveti ca obiectiv prioritar cresterea gradului de siguranta...

ZIUA JANDARMERIEI! Radu Stroe: Aveti ca obiectiv prioritar cresterea gradului de siguranta a cetateanului!

23

1ziua jandarmerieiMinistrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, le-a transmis jandarmilor, marti, la festivitatile prilejuite de aniversarea a 163 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane, ca au ca obiectiv prioritar cresterea gradului de siguranta a cetateanului.

„Ati dovedit ca sunteti o forta credibila in slujba semenilor si prin propriile puteri v-ati asigurat un loc de frunte intre institutiile care se bucura de increderea populatiei. Nu uitati ca, impreuna cu celelalte institutii ale Ministerului Afacerilor Interne, aveti ca obiectiv prioritar cresterea gradului de siguranta a cetateanului, iar de la dumneavoastra cu totii asteptam fermitate, legalitate si operativitate” , a spus Stroe, in mesajul transmis jandarmilor.

Cu aceeasi ocazie, ministrul Afacerilor Interne a tinut sa-i felicite pe jandarmii implicati in misiuni de securitate internationale.

„Doresc sa-i salut si sa-i felicit pe jandarmii romani aflati in misiunea internationala din Afganistan, dar si pe cei care au contribuit semnificativ la misiunile de restabilire si mentinere a pacii in Regiunea Kosovo. Prestigiul dobandit in plan international prin executarea cu profesionalism a misiunilor NATO si ONU demonstreaza ca sunteti instruiti si educati sa fiti furnizori, garanti si aparatori de liniste si dreptate”, a spus Radu Stroe.

Festivitatile dedicata Zilei Jandarmeriei Romane s-au desfasurat, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane, in prezenta premierului Victor Ponta, vicepremierului Gabriel Oprea, presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, sefului Departamentului Securitate Nationala, Iulian Fota, precum si a ministrului Apararii Nationale, Mircea Dusa.

La festivitate au participat, de asemenea, secretari de stat si sefii de arme din MAI.

Tot cu ocazia Zilei Jandarmeriei Romane (3 aprilie), secretarii de stat din MAI Anghel Andreescu si Constantin Catalin Chiper vor participa la ceremonialul militar si religios in memoria eroilor jandarmi cazuti la datorie de-a lungul timpului, care se va desfasura la Monumentul Eroilor Jandarmi.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentJennifer Lopez concediata din cauza pretentiilor exagerate
Articolul următorATENTIE SOFERI: Noi propuneri DRASTICE privind CODUL RUTIER! Vezi totul despre noile amenzi!