FOTO SOCANT! Ruda unuia dintre violatorii elevei din Vaslui bea impreuna cu UN COPIL DE DOI ANI!

FOTO SOCANT! Ruda unuia dintre violatorii elevei din Vaslui bea impreuna cu UN COPIL DE DOI ANI!

Silviu Burada, o ruda a unuia dintre violatorii elevei din Vaslui, a postat pe contul personal de pe o retea de socializare o fotografie socanta care se vrea a fi din categoria celor „de amuzament”.

Dani Burada este casatorit cu Gina Claudia Burada, cea care a lansat mesajele defaimatoare la adresa victimei violului.

In fotografia publicata in urma cu cateva luni pe facebook, alaturi de Dani Burada apare si copilul acestuia. Minorul nu are mai mult de doi ani si sta intins in pat, langa tatal sau.

Socant este ca in ciuda varstei deosebit de fragede, individul tine la gura minorului o sticla cu bere, in timp ce cu cealalta mana, bea si el dintr-un pahar! Explicatia este simpla si cuprinzatoare: „La baut”!


Citeste si:

Eleva VIOLATA din Vaslui a DISPARUT de acasa!

Unul dintre cei mai PERICULOSI INTERLOPI din Romania ii AMENINTA pe violatorii din Vaslui: Daca va prind, o sa va…

Acuzatii foarte grave la adresa elevei violate din Vasului, dupa ce aceasta a aparut la Pro TV!


Fotografia a atras valuri de mesaje de indignare, astfel ca joi, postarea a fost stearsa. Chiar si asa, unul dintre utilizatori a apucat sa comenteze. Iata mai jos postarea acestuia:

“Aceasta este o poza publicata pe profilul de facebook al lui Dani Burada. Locuieste in satul Valeni si poarta acelasi nume cu violatorul Silviu Burada.
Titlul este “La baut…” Ca doar nu era să se cheme… ”La invatat”! Poza a fost postata public, o poate vedea oricine. Nu stiu daca asta e un mod de a face educatie in familia Burada… cu berea la gura copilului. (Daca e asa, imi explic multe…).

Pe mine, poza unui minor cu o sticla la gura m-a socat! Stiu ca orice tampit are facebook in ziua de azi, dar… chiar asa?! Asta e părinte?! Copiii nu sunt in niciun fel protejati? Acesti nemernici, care se numesc parinti, isi bat joc in halul asta de ei?
Aste e educatie?!”, se arata intr-unul din mesajele de indignare postate de un alt utilizator. Acesta a mai aratat, de altfel, ca a sesizat si Protectia Copilului, fara sa-si faca mari sperante ca institutia va interveni prompt!

vasluian

Share this post