6.9 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăStirea zileiAsa ne pleaca valorile! Celebra Oxford University a anuntat-o ca ESTE DEJA...

Asa ne pleaca valorile! Celebra Oxford University a anuntat-o ca ESTE DEJA ADMISA si ea NICI N-A DAT Bac-ul!

in:

Stiri pe acelasi subiect

O tânără din Timișoara a fost admisă la patru universități din Marea Britanie, asta deși nici nu a susţinut încă Bacalaureatul.
Olimpică la astrofizică, eleva a avut de ales între Oxford, universități din Nottingham, Birmingham şi Manchester şi a decis să meargă în cele din urmă la Oxford.

Paula Gherghinescu este elevă în casa a XII-a la Liceul „Grigore Moisil” din Timişoara şi a aplicat la cinci universități din Marea Britanie în toamna anului trecut. A dat un examen scris pentru Oxford, dar și două interviuri pentru care a trebuit să meargă în Marea Britanie, scrie digi24.ro

Paula Gherghinescu, elevă: „Când a venit scrisoarea, mi-a fost foarte frică să o deschid. Când am văzut “ai locul” nu mi-a venit să cred. M-am decis la Oxford pentru că m-am interesat ce facilități au, și am studiat profesorii de acolo.”

Vezi aici Video:
Paula este între cei 100 de tineri care au fost admişi la Universitatea Oxford, din aproape 1500 de solicitanţi. În cazul ei, au contat foarte mult medaliile de bronz și argint obţinute în ultimii doi ani la Olimpiada de Astronomie și Astrofizică, dar și munca individuală.

Ultimele stiri