O tânără de 19 ani din Marea Britanie şi-a dorit să aibă sprâncene mai groase, la fel ca ale manechinului Cara Delevigne, aşa că a decis să meargă la un tratament la salon. Din păcate, Polly Smith ar putea rămâne desfigurată pe viaţă, scrie Seventeen.com.

Polly, de 19 ani, din Buckinghamshire, Marea Britanie, a decis să meargă la un salon local de înfrumuseţare pentru a le da o formă sprâncenelor sale şi pentru a le vopsi. Rezultatul imediat a fost cel pe care şi-l dorea. În scurt timp, însă, totul s-a transformat în coşmar. Cu toate că tânăra făcuse un test cu o săptămână înainte pentru a vedea dacă este alergică şi totul fusese bine, la doar câteva ore pielea a început să i se umfle şi să devină roşie. Dimineaţa următoare, fata nu mai putea deschide unul dintre ochi, ambii fiind umflaţi.


 

Citeste si:

FOTO – Elena Basescu DESFIGURATA de o boala grava!

Cum traieste barbatul DESFIGURAT DE CANCER sarutat de PAPA si de care TOATA LUMEA FUGE! VIDEO


O infecţie a transformat alergia la vopseaua folosită pe sprâncene într-o problemă de sănătate şi mai serioasă, tânăra începând să îşi piardă sprâncenele.

Pentru că Polly Smith este dansatoare, posibilitatea ca fata să fie desfigurată pentru o perioadă de timp sau pe viaţă îi afectează şi cariera, scrie Seventeen.com.

Salonul i-a oferit banii înapoi -35 de lire sterline- şi un voucher în valoare de 20 de lire sterline.

sparnce