34.1 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăDivertismentTutorialul ZileiCele mai eficiente metode pentru a scapa de gandacii de bucatarie!

Cele mai eficiente metode pentru a scapa de gandacii de bucatarie!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Tuturor ni se mai intampla uneori sa gasim cate un gandac, sau poate mai multi, insa important este ca putem scapa de ei, scrie kanald.ro.

Pentru că se înmulţesc rapid, se ascund în locuri în care noi nu avem acces şi ne scapă controlul extrem de uşor. Iată cum este cel mai sigur că scăpăm de ei.

 Ocupaţi-vă mai atent de curăţenie!

Trebuie să faceţi curăţenie nu numai pentru a preveni apariţia gândacilor, care uneori ajung la noi din cauza sistemului de instalaţii, ci şi pentru a scăpa de ei. Îndepărtaţi mâncarea ce i-ar putea tenta, dar şi ouăle lor. De asemenea, este important să nu folosiţi aceeaşi mătură, să schimbaţi sacul de la aspirator după fiecare folosire şi să dezinfectaţi toate lucrurile.


Citeste si:

Simplu si practic: cum sa scapi de parul de pisica de pe covor!

Asa scapi de petele maronii de pe maini! Tratamentele naturiste care functioneaza!


Asiguraţi-vă că nu au pe unde pătrunde în apartament

Înainte de a începe “marea exterminare”, asiguraţi-vă că aţi astupat toate gurile de aerisire din pereţi, pe unde au obiceiul să pătrundă.

Cele mai importante instrumente, soluţiile anti-insecte

Desigur că, pentru a scăpa cu adevărat de insecte, trebuie să folosiţi anumite substanţe, care vă ajută să le exterminaţi. Există anumite soluţii pe care le puteţi lăsa aplica în locurile unde se ascund ele, adică în diferite colţuri din dulapuri, spre exemplu, şi pe care le puteţi folosi fără ajutorul specialiştilor. Pe covera.ro poţi găsi mai multe tipuri de insecticid, potrivit kanald.ro.

Ultimele stiri