Acasă Stirea zilei CFR Calatori: Ora de vara afecteaza mersul trenurilor aflate in circulatie duminica...

CFR Calatori: Ora de vara afecteaza mersul trenurilor aflate in circulatie duminica intre orele 3.01-4.00!

1cfrTrecerea la ora de vara, ce va avea loc in noaptea de sambata spre duminica, nu va afecta decat mersul trenurilor aflate in circulatie intre orele 3.01 si 4.00. se arata intr-un comunicat de presa al CFR Calatori.

Trenurile de calatori vor pleca din statiile de formare dupa ora de iarna pana in noaptea de 30/31 martie 2013, ora 3.00 care devine ora 4.00. Dupa aceasta ora, trenurile vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora oficiala de vara.

Potrivit sursei citate, trenurile de calatori aflate in circulatie intre orele 3.01 si 4.00 (ora iarna), vor circula intarziate, fiind afectate de schimbarea de ora un numar de 85 de trenuri, dintre care sapte trenuri internationale, 32 InterRegio si 46 Regio.

Avand in vedere ca si in tarile vecine aceasta trecere se face in aceeasi zi de duminica, 31 martie 2013, intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina, Bulgaria, trenurile vor circula dupa orarul din mersul de tren in vigoare.

Societatea de Transport Feroviar de Calatori ‘CFR Calatori’ S.A. este operatorul national feroviar de pasageri care efectueaza transportul public de calatori pe calea ferata.

Sursa: agerpres.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPERCHEZITII la falsificatori de carduri care ar fi retras 2 milioane de euro!
Articolul următorDetinutii care comit inselaciuni prin telefon! Trimit si cate 500 de sms-uri pe ora!