10.6 C
București
marți, februarie 20, 2024
AcasăACTUALITATEAutoCNADNR anunta cele CINCI VARIANTE de construire a autostrazii Sibiu-Pitesti! Romanii sunt...

CNADNR anunta cele CINCI VARIANTE de construire a autostrazii Sibiu-Pitesti! Romanii sunt rugati sa isi spuna parerea!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Premieră: Încep lucrările și pe autostrada A8 Târgu Mureș – Târgu Neamț. S-a desemnat câștigătorul

Irinel Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat, la ministerul Transporturilor,...

Util: Casele de pensii au vești importante pentru pensionari în luna iulie

Se întâmplă în luna iulie! Casele de pensii, vești importante...

Veste buna pentru romani: Cea mai asteptata autostrada prinde contur. Stadiul lucrarilor

Irinel Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor,...

După ce instanța a obligat CNADNR să publice pe site-ul propriu o serie de documente care au dus la blocaje în execuția autostrăzii care pornește de la Sibiu către Occident (pe porțiunea dintre Deva și Lugoj), drumarii României au decis să dea publicității și variantele de traseu propuse pentru autostrada Sibiu – Pitești.

În total e vorba de cinci variante de traseu. Patru dintre aceste variante de traseu au rezultat în urma ultimei revizuiri a studiului de fezabilitate pentru autostrada în cauză, iar cea de-a cincea face parte din SF-ul finalizat în 2008.
Toate aceste variante vor fi publicate pe site-ul CNADNR începând de sâmbătă, se arată într-un comunicat al companiei. ” CNADNR SA va pune la dispoziție, în acest sens, începând cu aceeași dată, pentru dezbateri, forum.cnadnr.ro unde vor fi așteptate opiniile tuturor celor interesați, până la data de 11.12.2015. Opiniile pe această temă pot fi transmise și pe pagina de facebook a companiei”, se mai arată în respectivul comunicat.


Citeste si:

INCREDIBIL! Acum si-au dat seama ca pe sub autostrada Orastie-Sibiu CURGE UN RAU!

Se grabeau sa ajunga la mare si AU UITAT COPILUL pe autostrada! S-au intors dupa 150 de kilometri!


Revizuirea studiului de fezabilitate pentru autostrada în discuție a fost încredințată în vara acestui an asocierii SPEA Ingegneria Europea SA Milano Italia Sucursala Bucuresti & Tecnic Consulting Engineering Romania SRL. O parte din acest SF va fi finalizat în cursul acestui an. ”În data de 15 decembrie 2015 proiectantul va preda studiul final pentru Secțiunea 1 (10,3 km) Sibiu – Boița și Secțiunea 5 (30,7 km) Curtea de Argeș – Pitești, iar în 15 iulie 2016 pentru Secțiunea 2 (26 km) Boița – Racovița, Secțiunea 3 (20 km) Racovița – Văleni, Secțiunea 4 (29,6 km) Văleni – Curtea de Argeș și Secțiunea 6 DN 73C Tigveni – Râmnicu Vâlcea”, mai arată reprezentanții CNADNR.

De altfel, cei de la CNADNR susțin că vor publica periodic și rapoartele de progres în ceea ce privește realizarea respectivului studiu de fezabilitate. Aceste rapoarte urmează să fie publicate tot pe site-ul Companiei naționale de autostrăzi și drumuri naționale din România, la secțiunea dedicată autostrăzii Sibiu – Pitești.

Ultimele stiri