Acasă Auto Compania de Drumuri Naționale STRICA SARBATORILOR pentru 100.000 de romani! Si tu...

Compania de Drumuri Naționale STRICA SARBATORILOR pentru 100.000 de romani! Si tu poti fi printre ei!

Compania Nationala de Drumuri le strica sarbatorile soferilor uituci. 100.000 dintre ei, care au trecut podul de la Fetesti, pe Autostrada Soarelui, in lunile mai si iunie, fara sa plateasca taxa, vor primi amenzile in plus.

Din pacate, sunt sanctionati si unii soferi care au platit aceasta taxa prin SMS. Culmea, li s-au luat banii din cont pentru taxa, dar tot au fost amendati.

Cei 100.000 de soferi vor primi in plic o amenda de 130 de lei pentru fiecare trecere pe pod neplatita.

Este vorba de primele doua luni – mai si iunie – de cand a inceput sa functioneze plata taxei de pod prin SMS. Cu alte cuvinte, Compania Nationala de Drumuri le aminteste soferilor in pragul sarbatorilor de iarna de vacanta de 1 mai. Plicurile de la CNADNR au inceput sa vina deja la adresele conducatorilor auto. Amenda poate fi platita la jumatate in 24 de ore, conform stirileprotv.ro.

Din pacate, sistemul da si erori, spun unii soferi nemultumiti, care spun ca au platit taxa prin SMS, au primit confirmarea de plata, iar taxa se regaseste si in factura de telefonie mobila. Cu toate acestea sunt amendati.

„Am primit confirmarea si am sunat si la CNADR sa intreb daca este o problema. Si atunci mi s-a spus ca nu este o problema. In prag de sarbatori am platit amenda”, spune un sofer.

„Am vazut o problema din momentul in care am trimis mesajul,pentru ca avea valabilitate cu o zi in urma. Banuiesc ca am dovada platii si nu o sa fie o problema. Nu mi se pare normal ca am primit amenda, dar ce mai e normal la noi?”- este nemultumit alt sofer.

Compania trebuie sa le explice soferilor care au platit taxa prin SMS de ce i-a amendat. Unii ghinionisti vor sa mearga in instanta. Solicitati de reporterii Stirilor PRO TV sa comenteze aceasta situatie, reprezentantii companiei nu au dat deocamdata un raspuns.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentATAC CIBERNETIC masiv asupra Romaniei! Un politician este implicat!
Articolul următorDispare COMPLET din Romania! Unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri A VANDUT TOT!