34.9 C
București
luni, iulie 8, 2024
AcasăACTUALITATEConform planului de guvernare, votat de romani, PSD a numit-o pe fosta...

Conform planului de guvernare, votat de romani, PSD a numit-o pe fosta Miss Romania sefa in CFR!

in:

Stiri pe acelasi subiect

PSD continua numirile in functii publice cheie a unor nume care n-au nimic de-a face cu administratia, ci numai pe baza de relatii personale. Este cazul unei fost miss Romania, fosta iubita a lui Darius Valcov, proaspat unsa administrator la Telecomunicatii CFR SA.
Slatineanca Larisa Maria Popa (30 de ani), martor intr-unul dintre dosarele in care fostul ministru de Finante Darius Valcov este judecat pentru fapte de coruptie, a fost numita, la finalul lunii iunie, in functia de administrator provizoriu al companiei Telecomunicatii CFR SA, aflata in subordinea Ministerului
Transporturilor, scrie pressone.ro.

Potrivit publicatiei citate, Larisa Popa figureaza pe site-ul Ministerului Agriculturii drept consilier personal al secretarului de stat Alexandru-Danut Potor. Contactat de PressOne, Potor a raspuns ca ea nu a dat concurs pentru post, ci a fost selectata chiar de el.

Larisa Popa a castigat in 2011 titlul de Miss Universe Romania. Anterior, ea a fost angajata unui centru de infrumusetare.

Larisa Maria Popa a fost citata ca martor in dosarul penal in care fostul ministru de Finante Darius Valcov este acuzat ca ar fi incercat sa mascheze – prin achizitionarea de opere de arta – mita primita de la omul de afaceri Theodor Berna.

Motivul citarii este calitatea ei de proprietar al Galeriei de arta Raphael, despre care procurorii sustin ca ar fi fost detinuta, indirect, de catre Darius Valcov.

Absolventa a unei scoli sanitare si, apoi, a Facultatii de Marketing din cadrul Universitatii „Spiru Haret”, Larisa Maria Popa a infiintat Galeria Raphael in 2013, cu sediul galeriei pe strada Stockholm, intr-una dintre cele mai scumpe zone ale Capitalei, mai arata pressone.ro.

Ultimele stiri