Acasă Romani in strainatate Doi romani numiti LA CONDUCEREA unei URIASE companii din Europa! Vezi cine...

Doi romani numiti LA CONDUCEREA unei URIASE companii din Europa! Vezi cine sunt!

22

Alexandru Popescu, in prezent director general al Philips Health Systems in sud-estul Europei (SEE), a fost numit, incepand cu 1 februarie 2016, si in functia de CEO (n.a director general) al Philips Romania si CEO al Philips SEE, pozitii din care va coordona activitatea Philips in cele 11 tari din sud-estul Europei, a anuntat luni Philips Romania. De asemenea, un alt roman, respectiv Doru Rusanescu, a fost numit, incepand cu data de 5 ianuarie 2016, in functia de director general al diviziei Personal Health pentru sud-estul Europei.

  • „Sunt incantat de faptul ca imi voi extinde rolul in cadrul Philips, atat in Romania, cat si in sud-estul Europei, coordonand oportunitatile de dezvoltare pe baza inovatiilor pe care le oferim pentru intregul ciclu de sanatate, ceea ce noi numim Health Continuum. Acesta cuprinde solutii pentru un stil de viata sanatos, pentru preventie, diagnosticare si tratament, precum si pentru recuperare si ingrijire la domiciliu”, a declarat Alexandru Popescu.

Alexandru Popescu are peste 16 ani experienta in industria sanatatii. Incepand cu iunie 2014 este Director General al Philips Health Systems in sud-estul Europei, iar anterior a indeplinit functii de conducere in companii medicale, precum Amethyst, Regina Maria si Medicover. De asemenea, acesta este licentiat in drept la Universitatea din Bucuresti si are diploma de master in Administrarea Afacerilor de la Universitatea din Ottawa.


Citeste si:

Inventia unui roman poate salva MILIOANE DE VIETI! Descopera CANCERUL in timp util si poate fi tratat!

Impresionata de saracie, o tanara din Franta vine VOLUNTAR in Romania si ajuta oamenii strazii!


Noul Director General pentru divizia Personal Health in sud-estul Europei, Doru Rusanescu, aduce un plus de spirit antreprenorial si pasiune pentru inovatie pentru a stimula cresterea intregului portofoliu Philips de produse de larg consum, anunta Hotnews.ro.

  • „Ma bucur ca m-am alaturat Philips si imi propun sa dezvolt strategii creative pentru a ne mentine pozitia de leader de piata in SEE. Vedem faptul ca oamenii isi doresc din ce in ce in ce mai mult sa aiba control asupra propriei sanatati si a familiilor lor, iar Philips traduce aceste nevoi in solutii inovatoare care le imbunatatesc calitatea vietii”, a declarat Doru Rusanescu.

Doru Rusanescu are 14 ani experienta profesionala in management si marketing, dobandita coordonand operatiunile din Europa Centrala si de Est in sistemul Coca-Cola. Este licentiat in Management la Academia de Studii Economice din Bucuresti si are diploma in Marketing Communication de la Chartered Institute of Marketing din Marea Britanie.

Alexandru Popescu si Doru Rusanescu il succed pe Robin van Rozen, care a indeplinit cele trei roluri din 2013 si care, incepand cu luna ianuarie a acestui an, a devenit Vicepresedinte si Director General Philips Personal Health in Marea Britanie si Irlanda. Ambii lideri vor activa din Romania.

Royal Philips, companie cu sediul central in Olanda, a avut vanzari de 24,2 miliarde de euro in 2015 si aproximativ 104.000 de angajati in peste 100 de tari. Grupul furnizeaza servicii cardiologice, terapie de urgenta si asistenta medicala la domiciliu, solutii economice de iluminat si aplicatii noi de iluminat, precum si produse de barbierit si igiena orala.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos