Acasă Turism Dracula se intoarce pentru a promova turismul din Romania

Dracula se intoarce pentru a promova turismul din Romania

Federaţia Patronatelor din Turism şi Servicii (FPTS) şi tur operatorul S&S Travel lansează un proiect-pilot pentru atragerea turiştilor străini în România – “Discover Dracula Tour – the history and the legends”, bazat pe faima pe care o are în străinătate legenda lui Dracula.

 

”Discover Dracula Tour va fi promovat întâi pe pieţele asiatice, mai precis în China, Thailanda şi Japonia, acolo unde reprezentanţii FPTS au sesizat un interes sporit pentru locurile de legendă ale lui Dracula”, sustin initiatorii acestui proiect.

 

Ei speră că iniţiativa lor va deveni “o modalitate de a spori incoming-ul de turişti străini, profitând de faima universală a acestei figuri şi de atractivitatea pe care o prezintă pentru turiştii străini”.

 

”Dacă România nu va profita de acest brand, o vor face vecinii, în Serbia existând o iniţiativă de a-l transforma pe Vlad Ţepeş şi legenda sa într-o poveste sârbească, tocmai pentru a o transforma într-un produs turistic al ţării vecine”, se arată într-un comunicat FPTR.

 

Promovarea “Discover Dracula Tour – the history and the legends” va fi orientată nu doar spre piaţa din Asia, ci şi spre Europa şi SUA. De altfel, in America exista un interes special pentru legenda lui Dracula, deci şi un potenţial semnificativ de turişti.

 

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedent21 august 2012: CCR judeca referendumul
Articolul următorCine este in spatele lui Gauss? Un stat finanteaza un instrument de spionaj cibernetic