Acasă Videoclipul zilei FOTO -VIDEO Noua moda in cimitire: Piatra funerara in forma de iPhone!...

FOTO -VIDEO Noua moda in cimitire: Piatra funerara in forma de iPhone! Preotii ortodocsi NU SE OPUN!

18

O companie de servicii funerare din Novosibirsk, Rusia, a conceput o piatră funerară în formă de iPhone – informează postul de televiziune „360”, menţionând că prima comandă a fost expediată deja spre Krasnoiarsk.

Directorul firmei susţine că ideea de a lucra la un astfel de monument i-a venit după ce a văzut pe Internet fotografii în care apăreau smartphone-uri reprezentate sub formă de pietre funerare. În plus, reprezentanţii companiei susțin că aceasta este o „cascadorie publicitară”, prin care doresc să demonstreze posibilitățile unei tehnologii unice de şlefuire a pietrei.

Costul unei pietre funerare în formă de iPhone este de circa 850 de euro. Cu toate că liderii bisericilor din Rusia critică adesea producția de pietre funerare sub formă de gadget-uri, susţinând că este evorba despre o lipsă de respect față de religie și tradițiile rusești, arhidiaconul Andrei Kuraev, din cadrul Bisericii Ortodoxe Ruse, afirmă că „aceasta este alegerea fiecăruia”.

„Dacă omul a decis acest lucru, decizia îi aparţine. Este mormântul lui. De ce trebuie să considerăm în prealabil că toţi sunt creștini ortodocși? Noi nu avem cimitire ortodoxe. Toate sunt municipale sau orășenești şi sunt pentru toată lumea” – a declarat arhidiaconul.

Sursa: Rador

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos