Acasă Monden Inca o LOVITURA GREA pentru Casa Regala a Romaniei! Sufera de o...

Inca o LOVITURA GREA pentru Casa Regala a Romaniei! Sufera de o BOALA GRAVA!

Patru dintre cele cinci fiice ale Regelui Mihai au fost prezente astăzi pe Aeroportul Otopeni în momentul în care sicriul cu trupul mamei lor, Regina Ana, a fost repatriat. 

Alături de Principesa Moștenitoare Margareta au fost alături și surorile sale Maria, Sofia și Elena. Singura absentă a fost Principesa Irina, care a anunțat zilele trecute că nu va participa la funeralii.

Vizibil afectată, Principesa Maria, cea care a însoțit sicriul pe drumul dintre Geneva și București, și-a îmbrățișat familia la sosire, apoi a asistat la slujba religioasă.

Această perioadă grea și-a pus însă amprenta cu atât mai mult asupra stării de sănătate a Principesei Elena, care suferă de psoriazis și căreia stresul și suferința i-au agravat simptomele, astfel că mâinile acesteia poartă semnele bolii, scrie libertatea.ro.

Regina Ana a murit pe 1 august, la vârsta de 92 de ani, într-un spital din Elveția. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost adus astăzi în România și va fi depus la Castelul Peleș, dar și la Palatul Regal din Calea Victoriei. Totodată, familia regală a anunțat mare doliu pentru primele șapte zile după înmormântarea ce va avea loc sâmbătă, 13 august, și doliu timp de 40 de zile.

regina ana otopeni fiice regele mihai (8)

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDecizie a justitiei romane: RCA-ul nu este obligatoriu! Niciun politist NU VA POATE AMENDA!
Articolul următorCea mai mare companie din Romania e IN CADERE LIBERA!