Acasă Stirea zilei Infrangerea de la Chiajna a semnat sentinta pentru patru jucatori ai Stelei

Infrangerea de la Chiajna a semnat sentinta pentru patru jucatori ai Stelei

47

Desi nu este suparat ca a parasit Cupa, patronul stelist a anuntat ca sunt cativa jucatori care nu mai au ce cauta la echipa. Partida de la Chiajna a fost decisiva pentru patru dintre componentii lotului “ros-albastru”: Rocha, Balan, Filip si Dumitras.

“Nu e dramatic ca am iesit din Cupa, eu zic ca e mai bine asa, competitia asta ne incurca. Suntem in cupele europene, luam campionatul, e mai bine asa. Sunt jucatori care in iarna vor pleca. Pe Dumitras trebuie sa-l dau inapoi, nu are ce cauta la Steaua. E aerian, doarme pe teren, nu stie unde e! Sa-mi dea Gheorghe Stefan 100.000 de euro si i-l dau inapoi. Am platit 300.000 pe Dumitras, iar Stefan a zis ca garanteaza pentru el. Daca e caracter, sa plateasca, daca e talhar, fuge! Pe Filip poate il mai tin rezerva ca are salariu mic, desi o echipa de talia Stelei nu poate avea asemenea rezerve! Rocha nu mai are ce cauta, nici Tibi Balan. Rocha macar si-a scos banii, dar Balan nici 10 la suta nu a acoperit. Am dat 600.000 de euro pe el si m-am pacalit“, a declarat patronul Stelei la Digi Sport.   Acesta a mai spus ca nu este suparat pe Tanase, care a ratat un penalty in meciul de cupa, dar ca l-a suparat totusi Chipciu cu modul in care a ales sa traga la penlty-ul ratat in meciul de miercuri seara.

” Nu sunt suparat ca am ratat la penalty-uri, se intampla. Tanase s-a vazut ca a tras tare, a vrut sa marcheze, dar m-a suparat Chipciu ca a fost indolent cand a sutat“, a mai spus Becali, conform sursei ctate.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos