18.9 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăACTUALITATECulturaInger ingerasul meu... Invata ce sa ceri fiecarui inger in functie de...

Inger ingerasul meu… Invata ce sa ceri fiecarui inger in functie de puterile sale!

in:

Stiri pe acelasi subiect

De mici am fost initiati sa ne rugam la ingerasi: inger ingerasul meu, ce mi te-a dat Dumnezeu…! Dar nu toti am invatat puterile ingerilor atunci cand ne-am maturizat asa ca pentru o rugaciune mai profunda ar trebui sa stim exact cui sa ne adresam! Site-ul de specialitate spiritnow.com a intocmit o lista cu cei mai importanti ingeri pentru problemele de zi cu zi! In viziunea autorilor sunt multi ingerasi care ne tin in siguranta, dar regele sigurantei este considerat Arhanghelul Mihail.

 

archangel-michael-iArhanghelul Mihail

Daca ai nevoie de protectie, atunci lui trebuie sa-i adresezi rugaciunea ta. Este cunscut ca protector al oamenilor pentru agresiunile psihice si spirituale, dar si accidente, crime, atacuri astrale sau ochiul dracului. Este ingerul caruia sa i te adresezi daca te simti inselat, daca esti tratat rau pe nedrept la serviciu, daca cineva ti-a gresit, ori daca te simti victima unui complot care iti lezeaza credibilitatea.

Pe 8 noiembrie, credinciosii sarbatoresc ziua Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil. O prezenta puternica in trei mari religii ale globului – crestinism, iudaism si islamism -, ingerul, sau Sfantul Mihail, este personificarea binelui si aparatorul credintei, ca si un tamaduitor de origine divina. Adversar al raului, a devenit in timp patronul luptatorilor in numele credintei, al vindecatorilor si al salvatorilor de vieti. Adinc infipt, atit in credinta populara, cit si in cea culta, este obiectul cultului a sute de milioane de oameni din lumea intreaga, avind dedicate printre cele mai numeroase biserici si lacasuri de cult. Din 1950, printr-un decret papal, a devenit patronul politistilor.

Ultimele stiri