Isabelle Adjani refuza sa mai joace in filmul despre viata lui Strauss-Kahn

isabelle ad..Actrita franceza Isabelle Adjani, 47 de ani, a anuntat ca renunta sa mai joace in filmul despre viata lui Dominique Strauss-Kahn, al regizorului american Abel Ferrara. Aceasta trebuia sa o interpreteze pe Anne Sinclair, fosta sotie a controversatului politician francez.

Actrita a precizat intr-un comunicat ca apreciaza filmele lui Abel Ferrara, iar proiectul cinematografic care urmeaza sa descrie viata cuplului Dominique Strauss-Kahn si Anne Sinclair, dupa evenimentele de la hotelul Sofitel din New York, cand fostul sef FMI a fost acuzat ca a agresat sexual o camerista, i se pare o “istorie inspirata”, aflam din 7sur7.be.

Insa, cum “in contextual actual, intruziunea in viata acestor doua personaje a devenit distructiva”, lui Isabelle Adjani nu i se mai pare potrivit sa accepte un astfel de rol, explica aceasta in acelasi comunicat.

Dominique Strauss-Kahn a revenit in actualitate prin scandalul provocat de cartea unei foste amante, Marcela Iacub, in care DSK este prezentat ca fiind “egoist si obsedat sexual”. Acesta a apelat la justitie pentru atac la viata privata, considerand ca lucrarea este “falsa si mizerabila”, prin ea atacandu-se un om “deja doborat la pamant”.

Aceasta situatie a convins-o pe Adjani sa renunte la proiect, in ciuda “interesului artistic de a intra in universal lui Abel Ferrara” si a “entuziasmului de a juca alaturi de Gerard Depardieu”, care urmeaza sa il interpreteze pe Dominique Strauss-Kahn.

Regizorul Abel Ferrara a anuntat in februarie 2012 ca are in vedere un proiect cinematografic despre “afacerea DSK”, in care i-a cooptat pe Gerard Depardieu si Isabelle Adjani, lucru care a fost confirmat si de cei doi actori.

Intr-un interviu, cu franchetea sa proverbiala, Gerard Depardieu a spus ca a acceptat sa-l joace pe Dominique Strauss-Kahn, tocmai pentru ca “nu il place”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *