Acasă Stirea zilei Lovitura dura pentru galeria Stelei! Echipa ar putea avea de suferit

Lovitura dura pentru galeria Stelei! Echipa ar putea avea de suferit

49

Veste trista atat pentru Steaua cat si pentru suporterii echipei chiar inainte de meciul cu Dinamo Kiev din grupele Europa League. Liderul galeriei, Gheorghe Mustata,  a primit sentinta definitiva, care nu mai poate fi atacata. Este condamnat la 7 ani si jumatate de inchisoare. In plus

El a fost acuzat si gasit vinovat de savarsirea unor infractiuni de talharie, tentativa de omor si crima organizata. In acelasi dosar, Emil Mircea Balus, zis si „Mircea Nebunul”, a fost condamnat la 8 ani inchisoare, iar Nicusor Dumitrescu, poreclit „Bibiloi” a primit tot 8 ani de detentie.

Gheorghe Mustata facea parte din ‘Clanul Sportivilor’. Membrii ai acestei grupari au fost si ei adusi in spatele gratiior: 4 ani inchisoare cu executare au primit si Robert Florin Nica, Alexandru Dinu (zis „Alin Boxeorul” sau „Pitbull”), Radu Cristian Rosca, Daniel George Albu, Alecu Tudor (zis „Joe”), Florian Dragomir (zis „Papagalul”).

Decizia instantei este definitiva. Inculpatii din acest dosar au fost trimisi in judecata in septembrie 2006 de procurorii DIICOT, pentru acuzatii ca talharie, tentativa de omor, crima organizata, santaj, ultraj, ei fiind suspectati ca au preluat in Capitala afacerile ilegale ale clanului „Camataru”.

Sursa: Agerpres

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos