Acasă Sanatate Maseaza acest punct al urechii si o sa te simti MINUNAT!

Maseaza acest punct al urechii si o sa te simti MINUNAT!

58

Doctorul rus Mark Sandomirski, profesor şi psihiatru, le oferă în dese rânduri sfaturi pacientiilor lui, cum să scape de consecinţele dezastruoase ale stresului, într-un mod foarte simplu şi uşor, potrivit secretele.com

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Cauzele stresului sunt diferite iar oamenii le experimentează în moduri total diferite.

Ştim cu toţii faptul că, după ce am trecut de o perioada de stres, pot să apară adevăratele probleme de sănătate cum ar fi bolile autoimune sau bolile cronice.

Citeşte mai jos ce punct al corpului trebuie să masezi pentru a scăpa de stres şi pentru a te menţine sănătos!


Citeste si:

TOP Zece uleiuri pentru MASAJ si beneficiile acestora!

Incarca-te energetic si revigoreaza-ti corpul MERGAND DESCULT!


– Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să elimini sentimentele care te apasă – adică să-ţi eliberezi mintea. O bună modalitate prin care poţi face asta este să te gândeşti la vacanţă ce urmează!

– În al doilea rând trebuie să identifici punctul cheie din corpul tău, punct care în urmă stimulării, va ajută organismul să elibereze serotonină şi dopamină. (serotonină – un hormon care înlătura stările de anxietate şi depresie iar dopamină – un neurotransmiţător responsabil cu senzaţia de plăcere, care are, la nivelul creierului, un efect asemănător cu morfină sau heroină)

– Este o realitate faptul că am fost înzestraţi cu anumite puncte pe corpul nostru, tocmai pentru a ne autovindeca! Trebuie doar să le descoperim iar identificarea acestui punct, răspunzător de eliminarea stresului, este destul de uşoară – vezi imaginea de mai sus!

– Masează acel punct, situat în partea superioară a urechii timp de 5 minute şi te asigur că vei elimina cu succes stresul! Trebuie să masezi în acelaşi timp ambele urechi!

Un medic chinez a numit acest punct „Shen Men” în traducere „Poartă raiului”, deoarece stimularea acestui punct aduce energie celestă în corpul tău.

Punctul Shen Men este un punct profund şi incredibil de sensibil, care ajută la îmbunătăţirea stării de sănătate a întregului organismului, scăzând stresul şi afluxul de energie.

Stimularea acestui punct utilizând presopunctură nu va elimina doar stresul. Odată cu stimularea lui vei scapă şi de inflamatia şi tensiunea acumulată în tot corpul, potrivit secretele.com.

Articolul precedentDiferenta dintre fructele confiate si cele uscate. Atentie, unele sunt OTRAVITOARE!
Articolul următorMii de oameni s-au trezit de dimineata si au vazut zapada pe geam!