Acasă Stirea zilei Skype inlocuieste Windows Live Messenger

Skype inlocuieste Windows Live Messenger

Compania americana Microsoft a anuntat inchiderea serviciului Windows Live Messenger, care va disparea incepand cu primul trimestru al anului 2013. Singura zona in care va continua sa functioneze este China, scrie site-ul bbc.co.uk.

Informatia a fost confirmata chiar de catre reprezentantii Microsoft care au anuntat ca treptat accesul la acest serviciu se va desfiinta. Cei peste 100 de milioane de utilizatori de Windows Live Messenger vor fi transferati catre Skype.Live Messenger va dispărea în toate ţările în trimestrul I al anului 2013, cu excepţia Chinei, a confirmat Microsoft, care încurajează utilizatorii să descarce cea mai recentă versiune Skype. Aceasta versiune asocierea permanenta dintre un nume de utilizator de servicii Microsoft si un cont de Skype.De altfel, Skype a anuntat ca , in perioada urmatoare, va adăuga o funcţie care va permite utilizatorilor Windows Live Messenger să transfere apelurile audio şi video direct în aplicaţia VoIP.

Decizia de a renunta la serviciul vine Windows Live Messanger la 18 luni după ce Microsoft a achiziţionat Skype pentru 8,5 miliarde de dolari

Anul trecut, OPSWAT a numit Windows Live Messanger, lansat în 1999, cel mai popular serviciu de mesagerie instantă, cu o cotă de 64% din piaţa de profil. In romania, acest serviciu nu are la fel de multi utilizatori asemeni celui dezvoltat de Yahoo.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVezi unde s-au inregistrat cele mai mari cresteri salariale
Articolul următorSmithfield si Cris Tim vor putea exporta porcul romanesc in China