O româncă stabilită în SUA îi învață pe americani care este secretul tinereții veșnice.

Dr. Erika Schwartz a crescut în Bucureşti până la vârsta de 16 ani, când a fugit cu familia sa în Italia. De acolo, tânăra a reuşit să aplice la Universitatea din New York, unde a fost primită cu bursă şi astfel visul ei de a deveni medic s-a împlinit.

 La doar 28 de ani era cel mai tânăr medic şi singura femeie care coordona secţia de Urgenţe a unui spital, o muncă pe cât de frumoasă pentru ea, pe atât de stresantă, mai ales că era şi mamă.

Semnele s-au văzut după câţiva ani, astfel că a intrat la menopauză la doar 40 de ani şi a suferit din cauza dezechilibrelor hormonale.

Folosindu-se de cunoştinţele sale, Erika a început să testeze pe ea terapia cu hormoni, mai puţin cunoscută atunci, şi a făcut-o atât de bine, încât acum poate să dea lecţii. Ajunsă la vârsta de 65 de ani, Erika arată spectaculos, deşi recunoaşte că acesta nu este singurul secret, scrie libertatea.ro


Citeste si:

 Pentru ca echilibrul să fie perfect, trebuie să ai grijă şi de dietă, să faci exerciţii fizice, să dormi şi să încerci să elimini stresul”, spune românca.

Mii de americani sunt de acord cu ea, astfel că medicul e chemat la conferinţe şi la întâlniri pentru a-i ajuta şi pe alţii să rămână tineri. Unul dintre ei este chiar soţul ei, Ken, în vârstă de 68 de ani. “Cred că acum arăt mai bine decât la 50 de ani şi am mai multă energie şi apetit sexual!”, a declarat acesta.