Acasă Economie Numire controversata in Guvernul Romaniei! Un pensionar MAI a ajuns sa castige...

Numire controversata in Guvernul Romaniei! Un pensionar MAI a ajuns sa castige un salariu urias!

18

O noua numire controversata face valuri pe holurile guvernului dupa ce premierul a acceptat sa-l numeasca intr-o functie bine remunerata pe un pensionar de la MAI. Este vorba de un pensionar MAI, fost angajat al Politiei de Frontiera Giurgiu si al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, vicepresedinte al Autoritatii care reglementeaza operatiunile offshore din Marea Neagra, cu rang de subsecretar de stat.

Numele acestuia este Vasile Gusatu si este membru ALDE Giurgiu. Institutia va plati printre cele mai mai mari salarii din Romania, la nivelul celor din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE). Astfel, Gusatu ar putea incasa peste 9.000 de euro pe luna, informeaza economica.net.

„Incepand cu data intrarii in vigoare a prezentei decizii, domnul Vasile Gusatu se numeste in functie de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritatii Competente de Reglementare a Operatiunilor Petroliere Offshore din Marea Neagra, pe o perioada de cinci ani”, se precizeaza in decizia semnata de premierul Mihai Tudose si publicata in Monitorul Oficial la 13 noiembrie.
sursa: economica.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos