Acasă Stiri locale PANICA intr-un mall din Timisoara! O fetita a CAZUT IN GOL de...

PANICA intr-un mall din Timisoara! O fetita a CAZUT IN GOL de la etajul 2!

Un incident grav a avut loc marți într-un mall din Timişoara. O fetiţă de cinci ani a căzut în gol două etaje. Aceasta se juca împreună cu un alt copil, iar într-un moment de neatenţie al mamei a alunecat pe lângă scările rulante.

 Din fericire, micuţa a scăpat cu viaţă, dar şi-a rupt un picior.

Fetiţa doar ce ieşise de la ora de engleză şi se afla la mall împreună cu mama ei. Micuţa se juca împreună cu un coleg în momentul în care s-a prins de banda de la scările rulante. Pentru că nu a avut de ce să se sprijine, micuţa a căzut de la o distanţă de aproximativ 10-11 metri. O ambulanţă a sosit imediat şi a dus-o pe fetiţă la spital. Din fericire, viaţa nu i-a fost pusă în pericol, scrie Ziua de Vest.


Citeste si:

Topul celor mai bune mall-uri din Romania in 2015!


”Referitor la incidentul care a avut loc în Iulius Mall, în data de 16.02.2016, specificăm faptul că imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zona respectivă arată cum doi copii nesupravegheaţi, un băiat şi o fetiţă, aleargă spre scările rulante care duc la nivelul superior.

Fetiţa încearcă să se urce pe mâna curentă a scării rulante, aflată în mișcare, pe sensul de urcare. Însă, într-o fracţiune de secundă, la ora 16:59:24, îşi pierde echilibrul şi cade la baza scării rulante de la nivelul inferior.

S-a intervenit prompt, scările rulante au fost oprite, echipajele de intervenţie au fost chemate de urgenţă, iar copilul a fost preluat imediat de o Ambulanţă SMURD”, se precizează într-un comunicat al Iulius Mall Timișoara.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSute de mii de romani IL INJURA pe Iohannis pentru sustinerea Antenei 3! Tudor Chirila: Trebuie sa FII PROST!
Articolul următorSUPERALIMENTUL care intareste IMUNITATEA descoperit in Romania! Cercetatorii il analizeaza INTR-O FERMA SECRETA!