Acasă Stirea zilei Plecati si ramasi dupa prima editie LIVE de „Vocea Romaniei”

Plecati si ramasi dupa prima editie LIVE de „Vocea Romaniei”

33

Marti seara, cei patru antrenori de la „Vocea Romaniei” si-au aruncat in lupta vocilor cate trei din cei 6 membri ai echipei lor. Daca pentru unii seara a fost magica si au reusit sa mearga mai departe, ceilalti mai putin norocosi au fost eliminati de catre antrenori.

Din echipa Smiley au cantat Silviu Pasca, Loredana Ciobotaru si Laura Gherescu. Concurentul salvat de voturile publicului a fost Silviu. Dintre fete, Smiley a ales sa mearga mai departe cu Loredana. Pentru Laura Gherescu concursul a luat sfarsit.

Ciprian Teodorescu e concurentul din echipa Loredanei pe care voturile publicului l-au salvat. In urma alegerii facute de Loredana, Daria Corbu paraseste concurul, iar Ana Maria Alexe merge mai departe.

Dupa ce Vlad Simion a fost salvat de voturile publicului, Horia Brenciu a ales sa o slaveze pe Dalma Kovacs. Maria Cojocaru a parasit concursul.

Din echipa lui Moga, Vizi Imre a fost salvat de voturile publicului. Maria Mirabela a parasit concursul, iar Fely Donose a fost salvata de Marius Moga.

Urmatorul show LIVE de „Vocea Romaniei” este sambata, 1 decembrie, de la 20.30

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos