Victor Ponta intra in concediu pana luni. Premierul si-a delegat, prin decizie, atributiile de coordonare a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea, decizia urmand sa fie aplicata in perioada 19-24 noiembrie. 

V Ponta

Potrivit unor surse, premierul a simtit nevoia unei scurte perioade de odihna dupa alegerile prezidentiale, pe care le-a pierdut in fata lui Iohannis.

Luni, premierul Victor Ponta a declarat ca este „trist”, ca ii pare foarte rau pentru cei care l-au sprijinit in alegeri si a aratat ca in zilele urmatoare „o sa stea putin cu familia sa, care sufera mai mult decat el”.

„Bineinteles ca sunt trist, imi pare foarte rau pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut. In acesta seara, zilele urmatoare, o sa stau putin cu familia mea, care sufera mai mult decat mine, dar maine avem sedinta de Guvern si de saptamana viitoare ne facem datoria”, a precizat Ponta, luni.

Ponta a pierdut alegerile prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis, care a obtinut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor.

Sursa: Mediafax