7.2 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăStirea zileiDoljPrimul ROMAN JIHADIST arestat de DIICOT!

Primul ROMAN JIHADIST arestat de DIICOT!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Premiera în România: procurorii DIICOT au reţinut o persoană suspectată de propagandă în favoarea reţelei teroriste Statul Islamic. Primul român reţinut pentru răspândirea de materiale de propagandă jihadistă este un adolescent de 17 ani din Craiova.

Potrivit primelor informaţii, tânărul a luat legătura, pe internet, cu militanţi ai Statului Islamic. Este vorba despre un caz de „autoradicalizare”, iar oamenii legii au decis să-l reţină pe adolescentul din Craiova.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Român de Informaţii, Ovidiu Marincea, a declarat, marţi, pentru Agerpres, că SRI avea cunoştinţă de activitatea de autoradicalizare a tânărului din Craiova suspectat de propagandă jihadistă şi a furnizat toate informaţiile autorităţilor competente.


Citeste si:

”O MANIPULARE de doi bani a SRI și DIICOT!”. Teroristul care a vrut sa arunce in aer parada de 1 decembrie e O INVENTIE!


”Aveam cunoştinţă de activitatea de autoradicalizare a lui şi am furnizat toate informaţiilor pe care le-am avut autorităţilor competente, respectiv DIICOT, care a preluat cazul. În acest moment, fiind ancheta în desfăşurare trebuie să ne abţinem de la orice comentariu, noi, SRI, dar o să dăm un comunicat oficial la un moment dat”, a spus Ovidiu Marincea.

Ultimele stiri