Acasă Dosar Profetiile lui Rasputin se adeveresc! ”In locul Rusiei va fi o GROAPA...

Profetiile lui Rasputin se adeveresc! ”In locul Rusiei va fi o GROAPA rosie!”

”A fost Rusia – in locul ei va fi o groapa rosie. A fost groapa rosie – va fi o mlastina de necurati care au sapat groapa rosie”. Rasputin a prezis actualul conflict din vestul Ucrainei.

rasputinConducatorii rusi, de la Ivan cel Groaznic si pana in perioada moderna, la Brejnev si Eltin, au fost puternic atrasi de paranormali, astrologi si vindecatori. Mai toti personalitati puternice, „bolnavi” de marire, convinsi ca omenirea incepe si se termina cu ei, liderii rusi au vrut sa fie tot timpul cu un pas inaintea timpului. Au vrut sa-si stie viitorul, au vrut sa traiasca vesnic, daca s-ar fi putut. Din acest motiv, au avut grija sa se inconjoare de persoane cu puteri extrasenzoriale, astrologi, bioterapeutti etc.

Pentru unii dintre ei a fost benefic, cum este exemplul lui Brejnev, caruia faimoasa Djuna i-a prelungit viata, sau al lui Eltin, care nu a luat niciodata o decizie importanta fara sa-si fi consultat astrologul. Lucrurile nu au stat la fel in cazurile lui Ivan cel Groaznic, Lenin, Stalin sau al tarului Nicolae al II-lea. Acesta din urma a crezut orbeste in Rasputin, despre care nimeni nu poate spune cu siguranta nici astazi daca a fost demon sau inger. Cert este insa ca influenta lui asupra familiei tarului a fost una nu tocmai fasta.

Sursa: jurnalul.ro

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
1
2
3
4
5
6
Articolul precedentATAC armat in SUA, din cauza unor caricaturi cu profetul Mohamed! Doi oameni UCISI!
Articolul următorClub de LUX din Mamaia inchis de ANAF! Petrecaretii n-au vrut sa plece!