6.3 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăACTUALITATESchimburi de focuri ca-n Vestul salbatic in centrul Bruxellesului: Un islamist impuscat...

Schimburi de focuri ca-n Vestul salbatic in centrul Bruxellesului: Un islamist impuscat mortal, patru politisti raniti grav!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Schimburi de focuri între poliţie şi presupuşi militanţi islamişti au avut loc marţi, în oraşul belgian Bruxelles, în cursul unei operaţiuni antiteroriste, anunţă surse citate de ziarul Le Point.

Un suspect implicat în schimburi de focuri cu poliţia, la Bruxelles, a fost împuşcat mortal, iar alţi doi sunt căutaţi în continuare de forţele de ordine, anunţă surse citate de site-ul DH.be.

Informaţia a fost confirmată de un oficial din cadrul poliţiei belgiene citat de RTBF.

Patru agenţi de poliţie au fost răniţi în schimburi de focuri cu doi militanţi islamişti care se pare că au reuşit să scape, în cursul descinderilor efectuate la Bruxelles în ancheta privind atentatele comise în noiembrie 2015 la Paris, soldate cu 130 de morţi.


Citeste si:

IMPUSCATURI in centrul orasului Milano! Doi morti, printre care si un JUDECATOR!

Alarma cu BOMBA in Romania! O benzinarie din Neamt vizata!


„Schimburile de focuri au avut loc în cursul unor percheziţii efectuate în cadrul anchetei privind atentatele de la Paris”, a declarat Eric Van der Sypt, un purtător de cuvânt al Parchetului federal belgian citat de site-ul MetroNews.fr.

Trei poliţişti belgieni au fost răniţi în schimbul de focuri cu doi militanţi islamişti care au reuşit să fugă.

Schimburile de focuri au avut loc în cartierul Forest, situat la periferia sud-vestică a oraşului Bruxelles.

Conform site-ului DHnet.be, agenţii de poliţie au fost atacaţi cu mitraliere Kalaşnikov în timpul unei descinderi antiteroriste.

Doi dintre autorii atacului au reuşit să fugă pe acoperişurile clădirilor şi probabil sunt ascunşi într-o uzină a producătorului auto Audi, informează La Libre Belgique.

Potrivit ziarului Le Soir, cartierul a fost împânzit de zeci de echipaje ale serviciilor de intervenţie.

Suspectul împuşcat mortal la Bruxelles nu este Salah Abdeslam – autorităţi

Suspectul împuşcat mortal de forţele de ordine la Bruxelles nu este islamistul Salah Abdeslam, dat în urmărire pentru implicarea în atentatele de la Paris, anunţă autorităţile belgiene, citate de site-ul cotidianului Le Figaro.

„Suspectul împuşcat mortal la Bruxelles nu este Salah Abdeslam”, a transmis Parchetul federal belgian, conform Mediafax.

Ultimele stiri