Efectele bicarbonatului de sodiu asupra tenului sunt incredibile, ajutandu-te sa scapi de cosuri si curatand pielea in profunzime, scrie unica.ro.

Vara, foarte multe femei suferă din cauza coșurilor, apărute pe ten fie din cauza transpirației, fie din cauza excesului de sebum care, în contact cu praful din aer, blochează porii și duce la apariția acneei.

 Din fericire însă, există un produs ieftin și foarte accesibil, care te poate scăpa de toate aceste neplăceri – bicarbonatul de sodiu.

Folosit adesea în gospodărie, atât la curățenie, cât și la gătit, bicarbonatul de sodiu poate face minuni și pentru tenul tău, scrie unica.ro. Amestecat cu apă, bicarbonatul de sodiu te poate scăpa de excesul de sebum, de coșuri, de tenul lucios sau de punctele negre. Adică îți va lăsa tenul impecabil!


Citeste si:

TOP 10 Utilizari neobisnuite ale bicarbonatului de sodiu! FOTO

Albeste-ti dintii in mod NATURAL, cu un ingredient pe care-l gasesti in bucatarie!

Bautura aceasta iti curata corpul de toxine si o poate face oricine in casa!


Iată cum se face loțiunea de curățare cu bicarbonat: într-o sticlă cu apă, de 500 ml, dizolvă 25 de grame de bicarbonat de sodiu, adică o jumătate de plic. Ține sticla la rece și folosește amestecul dimineața și seara pentru a-ți curăța fața. Pur și simplu pune puțin lichid pe o dischetă demachiantă și curăță-ți tenul cu ea.