Acasă Comentariul zilei Unul dintre cei mai IUBITI preoti FACE PRAF femeile: Au ele BOALA...

Unul dintre cei mai IUBITI preoti FACE PRAF femeile: Au ele BOALA asta, a lor!

46

Parintele Calistrat este celebru pentru sfaturile pe care le da pe internet si retelele sociale. In predica sa din preajma Craciunului, preotul este deranjat de gospodinele care se preocupa excesiv de curatenia casei!

Este foarte iubit de enoriasi, care vin sa-l vada in carne si oase la Manastirea Vladiceani, in Iasi, si o tara intreaga ii asculta predicile sale filmate si publicate pe retelele sociale si canalele video online.

Sfaturile Parintelui Calistrat sunt in concordanta cu vremurile pe care le traim, asa ca nu este de mirare ca este atat de apreciat. In preajma marii sarbatori a nasterii Mantuitorului, Parintele Calistrat le-a “atacat” pe femeile care se ostenesc prea mult sa deretice prin casa, sa spele geamuri covoare, sa munceasca pana ala epuizar, scrie cancan.ro. Preotul cerede ca asa vor ele sa compenseze un suflet…gol!


 

Citeste si:

Unul dintre cei mai iubiti DUHOVNICI din Romania a plecat la Domnul!

Va spun acuma, ca un duhovnic: Nu se supara Dumnezeu pe greselile noastre atat de mult pe cat se supara daca suntem nepasatori – Arsenie Papacioc


 

Decat sa frece podelele, mai bine s-ar dedica rugaciunii, considera Parintele Calistrat.

“Decat Mama Prafului, mai bine mama Rugaciunii!”

“Au si femeile astea o „boala”! Cand le cauti sunt cu Pronto in mana si lustruiesc geamurile!
– Dar lasa mai femeie, lustruieste-ti mintea, lustruieste-ti sufletul, inima, simturile.. nu numai parchetul! Nu esti facuta sa fii numai Mama Prafului, trebuie sa mai fii si Mama Rugaciunii!
Trebuie sa intelegi ca sufletul conteaza, nu numai casa, nepotul si stersul geamurilor.
– Parinte, nu pot sa postesc, n-am timp sa ma rog…pentru ca am serviciu, am nepoti!
– Draga, nu schimba Dumnezeu legile ortodoxiei ca ai tu familie grea si cu probleme! Daca vrei suflet, ai grija de suflet!
Stiti cu ce „truc” aduc eu omul la biserica? Seriozitatea! De multe ori am folosit acest „truc” ..a durut, dar eu sunt foarte mandru!”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos