Ponta intra in concediu! Activitatea de la Guvern va fi coordonata de Gabriel Oprea!

Ponta intra in concediu! Activitatea de la Guvern va fi coordonata de Gabriel Oprea!
Raw Life and Style

Victor Ponta intra in concediu pana luni. Premierul si-a delegat, prin decizie, atributiile de coordonare a Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea, decizia urmand sa fie aplicata in perioada 19-24 noiembrie. 

V Ponta

Potrivit unor surse, premierul a simtit nevoia unei scurte perioade de odihna dupa alegerile prezidentiale, pe care le-a pierdut in fata lui Iohannis.

Luni, premierul Victor Ponta a declarat ca este „trist”, ca ii pare foarte rau pentru cei care l-au sprijinit in alegeri si a aratat ca in zilele urmatoare „o sa stea putin cu familia sa, care sufera mai mult decat el”.

„Bineinteles ca sunt trist, imi pare foarte rau pentru cei care m-au sprijinit, pentru cei care au crezut. In acesta seara, zilele urmatoare, o sa stau putin cu familia mea, care sufera mai mult decat mine, dar maine avem sedinta de Guvern si de saptamana viitoare ne facem datoria”, a precizat Ponta, luni.

Ponta a pierdut alegerile prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis, care a obtinut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor.

Sursa: MediafaxCiteste pe aceeasi tema:  S-a INVENTAT PASTILA ANTI-IMBATRANIRE! Am putea trai lejer pana la 120 de ani!

Share this post