31.4 C
București
marți, iunie 25, 2024
AcasăACTUALITATEMai joci la 6 din 49 de stii ca te FURA LEGAL!?...

Mai joci la 6 din 49 de stii ca te FURA LEGAL!? Un fost consilier in Loteria Romana face DEZVALUIRI INCREDIBILE despre cum sunt PROSTITI romanii!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un fost consilier al Loteriei române, Sorin Constantinescu, a acuzat organizatorii jocului că înşală la câştiguri. „Potrivit regulilor loteriei, în caz că nu este solicitat câştigul în termen de 90 de zile, banii se varsă în contul loteriei şi se transformă în venit al companiei”, potrivit lui Constantinescu, citat de „România Insider”.

Scandalul a izbucnit în România după ce un câştigător al premiului de 3,6 milioane de euro nu şi-a revendicat suma care a fost extrasă la 30 decembrie 2015, până la 29 martie 2016. Atunci loteria a anunţat că două persoane care şi-au cumpărat biletele la Găeşti au câştigat la Loto 6/49 şi ar fi trebuit să-şi împartă suma de 7,2 milioane euro în termen de 90 de zile.

Unul din cei doi norocoşi nu s-a prezentat în termen să-şi revendice milioanele. O astfel de persoană nu există, a declarat la o televiziune locală fostul consilier al loteriei, Sorin Constantinescu:

„Nimeni nu se va prezenta să revendice jumătatea de premiu, pentru că al doilea câştigător nu există”, a spus fostul consilier şi a precizat că firma a minţit, pentru a păstra pentru sine jumătate din premiu.

Loteria română a dezminţit ferm şi oficial aceste afirmaţii.

„Aceste afirmaţii nu sunt adevărate, sunt nefundamentate şi dăunează imaginii companiei”, se spune în comunicat, cu precizarea că al doilea câştigător nu este cunoscut, întrucât identitatea lui se stabileşte la revendicarea premiului, de-a lungul timpului existând şi alte cazuri de câştiguri nerevendicate, aşa cum a fost la extragerea din 30 decembrie 2013, când nimeni nu a revendicat 426.000 de euro.

Extragerea se face live, public şi este supravegheată de Ministerul român al Finanţelor, MAI, Agenţia Naţională pentru Protecţia Consumatorului, Biroul Român de Metrologie, Ministerul Sportului, a explicat firma organizatoare, care a precizat şi că dispus efectuarea unui audit, la primirea rezultatelor urmând a deschide procese împotriva tuturor persoanelor care au făcut sau vor face afirmaţii neadevărate sau nefundamentate.

Sursa: Rador

Ultimele stiri