Acasă ACTUALITATE Mesaj OFICIAL al NASA: Un asteroid URIAS se apropie de Pamant! Pastorul...

Mesaj OFICIAL al NASA: Un asteroid URIAS se apropie de Pamant! Pastorul John Hagee spune va aduce SFARSITUL LUMII!

49

Nasa tocmai a confirmat că un asteroid gigant se află relativ aproape de Terra, scrie Metro.co.uk, care titrează: „Asteroidul Judecății este lângă noi”.

Adepții Apocalipsei „varianta 2015” au anunțat de mai multe luni că Pământul va fi lovit de un asteroid uriaș între 15 și 28 septembrie, când are loc și eclipsa totală de lună cunoscută sub numele de „Super-Luna roșie”.

Mesajul NASA publicat ieri noapte sună astfel: „Asteroidul 2012 TT5 va trece în siguranță pe lângă Pământ mâine, la aproximativ 8 milioane km sau de 21,5 ori distanța până la Lună. Nu cinstituie nicio amenințare”

Cei care îmbrățișează teorii ale conspirației se întreabă de ce NASA a infirmat până acum prezența oricărui asteroid aproape de Terra în perioada amintită de profețiile apocaliptice și de ce emite un mesaj cu doar câteva ore înainte de eveniment.

Încă din aprilie 2015, mai multe site-uri au dat o știre de breaking news: O cometă sau un asteroid se îndreaptă cu viteză spre Pământ. Zona impactului este America de Nord, iar data calculată de astronomi este în intervalul 15-28 septembrie 2015. Diametrul asteroidului este de peste 3 kilometri.

Profeții apocalipsei spuneau că asteroidul are dimensiuni uriașe, impactul este devastator pentru zona de impact.

Profetul auto-declarat Efrain Rodriguez anunța că o cometă cu diametru de 2,5 mile va lovi în această perioadă Puerto Rico, ceea ce va duce la cutremure devastatoare, urmate de un șir de tsunami.

Rodriguez pretinde că savanții NASA urmăresc asteroidul de luni de zile și le-ar fi permis doar celor bogați și celebri să scape.


Citeste si:

Noteaza-ti ziua in CALENDAR! Un fenomen UNIC in viata va avea loc pe cer!

NASA trage alarma: Omenirea RAMANE FARA APA! Imaginile din satelit sunt FARA ECHIVOC!

Expert NASA, fost astronaut care a pasit pe LUNA: Extraterestrii au intervenit pe pamant! Au salvat omenirea de un razboi nuclear!


Agenţia spaţială americană, NASA, a anunţat în urmă cu două săptămâni că sfârşitul lumii şi prăbuşirea unui meteorit, evenimente pe care pastorul John Hagee din San Francisco le consideră iminente, legându-le de fenomenele de „luna roşie” din acest an, sunt „imposibile din principiu” şi nu au nici o tangenţă cu realitatea.

De regulă, într-un an se produc una sau două eclipse de luna, dar anul acesta vor fi patru astfel de evenimente. Din această cauza, pastorul John Hagee a lansat o serie de predicţiia pocaliptice, anunţând sfârşitul lumii pentru 28 septembrie anul curent.

Cu timpul, aceste declaraţii au atras atenţia NASA şi a oamenilor de ştiinţă care monitorizează evoluţia tuturor obiectelor spaţiale din jurul Terrei. În condiţiile în careafirmaţiile pastorului au creat o oarecare tensiune la nivelul societăţii americane şi nu numai, NASA a considerat oportun să iasă cu o declaraţie oficială.

Astfel, experţii Agenţiei spaţiale au subliniat că şansele că un asteroid să între în coliziune cu Pământul în cursul acestei luni sunt de 0,01%, pentru că, în intervalul respectiv,planetă noastră nu se va apropia de nici unul dintre obiectele spaţiale care reprezintă un pericol, mai mic sau mai mare, pentru Terra.

În plus, au precizat cercetătorii NASA, un astfel de pericol nu se întrevede în următorii 100 de ani.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos