In jur de ora 09.00 si candidatul la Presedintie al PMP, Elena Udrea, a votat la Liceul „Mihai Eminescu”. Ea a declarat ca voteaza pentru o Romanie frumoasa si cu incredere ca o femeie poate sa faca cel putin la fel de multe lucruri bune precum un barbat pentru tara ei.

elena udrea

 

„Am votat pentru o Romanie frumoasa, am votat constienta ca Romania se afla la raspantie istorica de drumuri, am votat pentru calea democratiei, pentru o justitie independenta, stat de drept puternic, dar, in acelasi timp, si pentru prosperitate. Am votat pentru un presedinte care sa fie in stare sa contruiasca ceva in Romania, sa duca Romania macar un pas inainte. Am votat pentru un presedinte puternic, implicat, de buna credinta, patriot si mai ales liber de butoane, nesantajabil, un presedinte care sa aiba ca stapan doar poporul lui. Am votat cu incredere ca o femeie poate sa faca cel putin la fel de multe lucruri bune precum un barbat pentru tara ei”, a declarat Elena Udrea.

Intrebata daca a vorbit cu fostul sot si daca o voteaza, Udrea a raspuns:

„Sigur ma voteaza pe mine”.

Ea a mai spus ca va astepta rezultatul alegerilor la sediul PMP din strada Nicolae Iorga, aratand ca este o zi importanta pentru ea deoarece se implinesc si zece ani de cand a intrat in politica in echipa actualului presedinte al Romaniei.

„E o zi importanta pentru mine, sunt la finalul unei etape dintr-un proiect care a inceput exact acum zece ani cand am intrat in politica si am fost in echipa actualului presedinte al Romaniei. Sunt zece ani de atunci, asa ca ziua aceasta este pentru mine o zi cu o conotatie speciala”, a afirmat Udrea.

Ea a adaugat ca este un om care-si iubeste tara si de aceea are foarte multe emotii in aceasta zi.