La vot a venit si ministrul Apararii, Mircea Dusa. El a votat pentru un presedinte care isi doreste o Romanie puternica si stabila, care „trebuie” sa aduca nomalitatea si „sa nu mai promoveze dezbinarea intre profesii si categorii de varsta”.

Mircea Dusa

„Am votat pentru presedintele Romaniei, un presedinte care isi doreste o Romanie puternica, o Romanie stabila, o Romanie in care fiecare cetatean sa duca un trai decent. Eu cred ca noul presedinte trebuie sa aduca normalitatea in Romania si sa nu mai promoveze dezbinarea intre diferite profesii, intre categorii de varsta”, a declarat Mircea Dusa, la iesiea din sectia de votare amenajata in incinta Colegiului National „Mihai Eminescu” din Toplita.

Liderul social-democratilor harghiteni a spus ca isi doreste ca in urmatorii cinci ani fiecare cetatean roman „sa traiasca intr-o tara linistita, intr-o Romanie unita”. Acesta considera ca viitorul sef al statului ar trebui sa colaboreze cu Guvernul, „in interesul politicilor economice si sociale”, pentru dezvoltarea tarii.

„De altfel, in ultimul timp Romania este printre putinele state din Europa care are crestere economica si consider ca o buna conlucrare intre presedinte si Guvern, intre institutiile statului si presedinte, poate duce la rezolvarea multiplelor problemelor economice si sociale pe care tara le are”, a conchis Mircea Dusa.