Printre politicienii care au venit sa voteze se numara si candidatul ACL la Presedintie, Klaus Iohannis. El a a votat la Sibiu alaturi de sotia sa, a carei zi de nastere este, spunand ca si-a exprimat optiunea electorala pentru ”o Romania normala.

Iohannis Klaus

”Este o zi foarte frumoasa, am inteles ca si prezenta la vot, cel putin la sectia mea de votare, este foarte buna. Sunt foarte optimist”, a spus primarul Sibiului, dupa ce a votat.

Intrebat daca a primit telefoane in aceasta dimineata, el a spus ca a primit si telefoane, si sms-uri, si email-uri, cu ganduri bune, si ca acelasi gand bun il transmite si el tuturor romanilor.

”Pentru Romania lucrului bine facut, pentru o Romanie normala”, a spus Iohannis dupa ce a fost intrebat pentru ce a votat.

Klaus Iohannis a spus ca are emotii si ca va avea ”pana cand se va termina ultima runda de vot”.  Intrebat, de asemenea, de ce a ales sa voteze acasa, la Sibiu, el a spus ca asa i se pare ”normal si bine”, precizand ca urmeaza sa plece la Bucuresti, unde va astepta ca votarea sa se incheie.

La plecarea spre masina, primarul Sibiului si sotia sa au fost opriti de doua femei. Una dintre acestea l-a rugat pe primar sa ii dea un autograf pe cartea sa autobiografica, ”Pas cu pas”, iar cea de-a doua femeie i-a oferit lui Carmen Iohannis un buchet de flori, urandu-i ”La multi ani” de ziua sa de nastere.