Presedintele Basescu a declarat, dupa ce a votat la Colegiul A.D.Xenopol, ca este momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte si ca, dupa 10 ani, va veni alt tip de presedinte, el pledand pentru un ”presedinte care sa continue consolidarea statului de drept si care sa faca Romania frumoasa”.

Traian-Basescu-B1

”In primul rand, este clar pentru mine ca este momentul schimbarii unui mod de a fi presedinte, dupa zece ani, va veni alt tip de presedinte. Problema este sa fie un presedinte care sa continue consolidarea statului de drept si care sa faca Romania frumoasa”, a spus presedintele.

Seful statului a fost intampinat la sectia de votare de aproximativ o suta de simpatizanti care i-a scandat numele.

Intrebat daca viitorul presedinte va fi un presedinte mai putin jucator, Traian Basescu a raspuns: ”Nu stiu, dar e clar ca niciunul din cei 14 nu seamana cu mine”.

Seful statului a venit la sectia de votare de la Colegiul A.D.Xenopol insotit de sotia sa, Maria Basescu.

Basescu: E important ca toti cei 18.300.000 de romani cu drept de vot sa vina la vot, au 14 optiuni

Presedintele Traian Basescu a declarat, dumunica, dupa ce si-a exprimat votul, ca este extraordinar de important ca astazi, daca se poate, toti cei 18.300.000 de cetateni cu drept de vot sa vina sa voteze, pentru ca au 14 optiuni si este clar ca niciunul dintre candidati nu seamana cu el.

”Este extraordinar de important ca, astazi, romanii sa vina la vot. Toti, daca se poate, toti cei 18.300.000 de cetateni cu drept de vot”, a spus Traian Basescu.

El a mai aratat ca este un moment in care romanii trebuie sa decida tipul de presedinte pe care il vor.

”Unora le-a placut modul in care mi-am exercitat eu mandatul, altora nu le-a placut. Au 14 optiuni si este clar ca niciunul nu seamnana cu mine. Vor trebui sa opteze pentru un alt tip de presedinte si este improtant sa nu stea acasa, sa vina la vot”, a afirmat seful statului.

Intrebat ce planuri are pentru aceasta zi, Basescu a raspuns, razand: ”De weekend”.